WaterWipes Törlőkendő a Maternity Szülészeti-És Nőgyógyászati Magánklinikán

WaterWipes Törlőkendő a Maternity Szülészeti-És Nőgyógyászati Magánklinikán

WaterWipes a Maternity Szülészeti-És Nőgyógyászati Magánklinikán, ahol 2019 augusztus után minden édesanya aki a klinikán hozza világra gyermekét, vagy szülészeti csomagot választ WaterWipes Babatörlőkendő csomagot kap. Ezek mellett természetesen a Maternity Klinika a WaterWipes Törlőkendőket használja a Gyermekek gondozásánál is. Azon Édesanyák akiknek a WaterWipes termékek elnyerték tetszésüket, a klinikán megvásárolhatják a WaterWipes törlőkendőket. A Maternity Klinika és a WaterWipes is egy fontos lépésnek gondolja ezt a kapcsolatot, hiszen a Maternity Szülészeti Magánklinika minden esetben a legmagasabb színvonalat nyújtja a Családoknak. A WaterWipes Termékek a tökéletes megoldást kínálják amennyiben törlőkendőket keresünk a család minden tagjának, de kiemelten a kisbabáknak. Így látható, hogy a kiemelkedően magas minőségek találkozása ez az új együttműködés. A későbbiekben akár ezen a fórumon is várjuk a visszajelzéseiteket a WaterWipes termékekkel és a Klinikával kapcsolatban is!

A Maternity klinikáról mindenkinek

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán célunk, hogy pácienseink professzionális és személyre szabott ellátását exkluzív, budai környezetben biztosítsuk. Egyetemi szellemiségünk, orvosaink és szakdolgozóink közös múltja alapozza meg a legmagasabb szakmai színvonalat, melyről hosszú évek óta együtt dolgozó csapatként gondoskodunk. Dr. Papp Zoltán professzor 17 évig állt a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika élén, mielőtt megalapította a Maternity Magánklinkát: neve kötelez minket, kimagasló szakmai múltja szilárd alapja klinikánk működési elveinek és szellemiségének.

Csapatunkat elismert orvosok és magasan képzett szakdolgozók alkotják. Mindannyian ugyanazon klinikai iskola követői vagyunk, mindegyikünk professzionális emberi és kommunikációs felkészültséggel rendelkezik, melynek köszönhetően egy régóta és kiemelkedően jól működő egységként dolgozunk együtt. Pácienseink magas színvonalon való ellátását és elégedettségüket ez a széles körű tapasztalatot szerzett szakmai személyzet garantálja.

Klinikánk jelenleg az egyedüli magánintézmény Magyarországon, mely egy szakterületre specializálódott, a nők magánkórházaként minden szülészeti és nőgyógyászati műtét és kezelés elérhető nálunk. Az egyéni igények figyelembevétele, a személyre szabott ellátás éppen olyan alaptétele működésünknek, mint a precizitás és a kimagasló szakmai színvonal.

A várandósság és a szülés minden szakaszában támogatjuk pácienseinket. Várandósgondozási csomagjainkkal segítjük őket és biztosítjuk a feltételeket, hogy a szülés felejthetetlen, csodálatos élmény legyen. Korszerűen felszerelt, minden igényt kielégítő szülőszobáinkban az anyukák és apukák együtt élhetik át az élményt, amelyet egyik jelmondatunkban is megfogalmaztunk: család születik. Igyekszünk felkészíteni a szülőket az őket váró útra, megválaszolni a felmerülő kérdéseket, kényelmüket, nyugalmukat pedig családi szobáinkban biztosítjuk számukra az első napokban.

A Maternity egyik alapvető jellemzője a holisztikus szemléletmód, amellyel pácienseinkhez viszonyulunk. A Maternity Stúdió szerteágazó szolgáltatásai minden igényt kielégítően és hatékonyan segítik a nőket és családokat, legyen szó akár pszichológiai programokról és előadásokról, szakszerűen vezetett tornáról vagy masszázsról. Kiemelten fontos számunkra, hogy segítsünk megteremteni a test és lélek harmóniáját.

Az életet te adod, mi csak segítünk – szól egy másik jelmondatunk. Klinikánkon őszintén hisszük és valljuk: egy gyermek születése igazi csoda. Célunk, hogy ezt a csodát a családok a legjobb körülmények között élhessék át, mindezt a lehető legmagasabb színvonalon biztosítjuk. A Maternity maga is egy család, ahol családok születnek nap mint nap. Örülünk, hogy részesei lehetünk pácienseink boldog, megismételhetetlen pillanatainak.

Család vagyunk a családokért.
Maternity WaterWipes Kapcsolat
Maternity WaterWipes Kapcsolat
Maternity WaterWipes Kapcsolat
Maternity WaterWipes Kapcsolat
WaterWipes Törlőkendő a Maternity Szülészeti-És Nőgyógyászati Magánklinikán
Waterwipes Babatörlőkendők a kezdetektől

A WaterWipes törlőkendőkkel a Családok már a Szülészeti Csomagok kiválasztása alkalmával találkoznak. Itt rövid tájékoztatót és természetesen WaterWipes Babatörlőkendő Mintákat biztosít a Maternity Klinika és WaterWipes Családok számára. Maternity Csomagokról Bővebben:

WaterWipes Törlőkendők a születés pillanatától mindenkinek

A Maternity Klinika és a WaterWipes minden Édesanya számára biztosít WaterWipes törlőkendőket már a születés pillanatától. Így az Édesanyáknak nem szükséges ezzel külön foglalkozni, hiszen WaterWipes Csomagok mindenki kap aki a Maternity Klinikán hozza világra gyermekét. A WaterWipes természetesen a későbbiekben felhasználható vásárlói kuponnal is kedveskedik az Édesanyáknak és egy kis füzetben tájékoztat mindenkit a Világ Legtisztább törlőkendőjének az előnyeiről. Bízva abban, hogy a WaterWipes Babatörlőkendő elnyeri az Édesanyák tetszést, a Maternity Klinikán a WaterWipes termékek megvásárolhatóak lesznek természetesen, így a kezdő otthoni csomagokat már a Klinikán be lehet majd szerezni.

WaterWipes Babatörlőkendő Maternity Klinika

maternity_szuleszeti_es_nogyogyaszati_maganklinika