WaterWipes Természetes Babatörlőkendő

WaterWipes Természetes Babatörlőkendő méltán nyerte el a világ legtisztább törlőkendője címet. Napjainkra számtalan díj bizonyítja, hogy a WaterWipes Babatörlőkendő mára a családok ezreinél egy biztos választás. A WaterWipes nedves törlőkendő megalkotását több éves fejlesztés előzte meg. Edward McCloskey, a WaterWipes megalkotója gyermeke születését követően határozta el, hogy egy olyan kifejezetten tiszta és természetes Babatörlőkendőt alkot, mely mentes minden hozzá adott vegyszertől, illatanyagtól és kemikáliától. Ez természetesen könnyű feladatnak hangzik, hiszen akkor nem kellene hozzá adni semmilyen egyéb anyagot csak vizet és a WaterWipes törlőkendő másik fontos összetevőjét a grapefruit mag olajat. A valóságban azonban ez mégsem volt ennyire egyszerű. A víz nem lehetett csak egyszerű csapvíz. Meg kellett találni egy olyan forrást ahonnan megfelelő mennyiségű tiszta víz volt nyerhető, melyet természetesen folyamatosan ellenőriznek és utólagosan még tisztítanak is. A víz nem lehetett elegendő, fontos volt egy olyan természetes összetevőt is találni, mely tisztítja és ápolja a baba érzékeny bőrét. Így esett a választás – melyet több éves teszt és kutatás előzött meg -, a népi gyógyászatban már használta grapefruit mag olaj kivonatra.

A Legjobb Gondoskodás a Babák érzékeny Bőre Számára

Köztudott, hogy az újszülöttek bőre sokkal érzékenyebb mint a felnőtteké. Ezért különös tekintettel fontos, hogy a legtisztább anyagokkal ápoljuk és gondozzuk gyermekünk bőrét. Sok esetben ráadásul gyermekünk még a szülés előtt találkozik olyan körülményekkel, melyek érzékenyebbé teszik a bőrét, így születés után még nagyobb figyelmet igényelhet. Ilyen lehet a kisbabák esetében gyakorta előforduló ekcéma is. (A WaterWipes weboldalon részletesen is olvashatnak az Ekcéma kialakulásáról és kezeléséről.Köszönhetően a kiváló és természetes összetevőknek a WaterWipes Törlőkendők elnyerték az Amerikai Ekcéma Szervezet ajánlását. Ezért a WaterWipes teljes nyugalommal alkalmazható Ekcémás bőrre is. Emellett kiválóan használható bármilyen érzékeny bőrre vagy akár pelenkák okozta kiütések esetén is. A WaterWipes nem irritálja a baba bőrét és segít elkerülni a pelenka okozta kiütéseket és egyéb bőrbetegségeket. A WaterWipes az egyetlen baba törlőkendő, mely jóvá lett hagyva az Allergy UK által. Ennek köszönhetően a Szülésznők 97%-a úgy véli, hogy a WaterWipes kifejezetten ajánlott az újszülöttek ,kisgyermekek gondozására. (Forrás: Spark Kutatási Tanulmány 102 Szülésznő (2014. október – november)

WaterWipes Kozmetikai Kendő a Hölgyeknek

A WaterWipes nem csupán a gyermeke ápolására fordít figyelmet, hanem az Édesanyák is fontos szerepet játszanak a WaterWipes életében. Ezért alkotta meg a WaterWipes azt a kiváló Kozmetikai és Arctisztító Kendőt, mely kiválóan használható a smink eltávolításra éppúgy, mint csupán az arcbőr felfrissítésére. A WaterWipes Kozmetikai Kendő három összetevőt tartalmaz. Teljesen tiszta, természetes víz; Citrus olaj eszencia és holt-tengeri ásványok kivonata adja a kiváló tisztítási és ápolási eredményt.

Hol Kapható a WaterWipes Törlőkendő

A WaterWipes törlőkendők az ország több száz pontján elérhetőek már. Kiemelt partnerünk a Rossmann Drogéria Hálózat, valamint az Auchan Hipermarketek. Ezen kívül természetesen több gyógyszertár, bio üzlet, valamint Baba üzlet is a partnereink között van. Weboldalunkon megtalálható a WaterWipes Törlőkendőket árusító üzletek listája is, melyet folyamatosan frissítünk. Természetesen amennyiben szeretné a WaterWipes Weboldalon keresztül is megrendelheti termékeinket.

       

Elfogyott

WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő

WaterWipes Kozmetikai és Arcápoló Kendő Hölgyeknek

999 Ft
6990 Ft