WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő

WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő

WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő a legtermészetesebb arc és sminklemosó kendő, mely hatékonyan távolítja el a Hölgyek arcáról a nap folyamán rá került szennyeződést és a felvitt sminket egyaránt. A WaterWipes Sminklemosó és arctisztító kendő egyedisége többek között abban rejlik, hogy nem tartalmaz semmilyen parfümadalékot, tartósítószert, egyéb alkohol származékot melyek a legtöbb esetben szárítják és irritálják a bőrt. Használata során semmilyen ragadós, kellemetlen utóhatást sem hagy az arcbőrön, csupán az üde, tiszta és friss érzés marad hátra. Megalkotását az az egyszerű igény és lehetőség hívta életre, hogy az esetek jelentős többségében a hölgyek olyan smink anyagokat használnak, melyek nem igazán bőrbarát összetevőket tartalmaznak. Ezen tény mellett a WaterWipes Törlőkendők esetében adott volt a lehetőség, hogy megalkossuk a WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendőt, hiszen már megvolt az újszülöttek és kisbabák számára készített WaterWipes Babatörlőkendő. Így csupán meg kellett keresni azokat az összetevőket, melyek a lágy, de hatékony tisztítás mellett ápolják és táplálják is az arcbőrt.

WaterWipes Kozmetikai Kendő Minden Napra

  • Csak három teljesen tiszta, természetes összetevő
  • Tiszta, ellenőrzött víz; Grapefruit mag olaj eszencia; Holt-tengeri ásványok kivonata
  • Érzékeny, szára bőrre is ajánlott
  • Allergiás vagy Ekcémás bőrre is használható
  • Nem hagy ragadós, csillogó nyomot a használat után
WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő
WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő

WaterWipes a Világ legtermészetesebb kozmetikai kendője. A Water Wipes Smink lemosó kendő csupán három értékes összetevőt tartalmaz: Természetes víz, Holt-tengeri ásványok valamint természetes gyümölcs kivonat. A WaterWipes arctörlő kendő mentes minden kémiai anyagtól és tartósítószertől melyek megtalálhatóak az egyéb termékekben. Ezért tökéletesen alkalmas az arcbőr ápolására a mindennapokban és a WaterWipes arc ápoló kendő teljesen természeten összetevőinek köszönhetően a legérzékenyebb bőrön sem okoz irritációt. Választ Te is a WaterWipes a Világ legtermészetesebb kozmetikai kendőjét és megtapasztalhatod milyen amikor a természetesség tisztítja és ápolja arcod selymes bőrét.

WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő Beszerzése

A WaterWipes Kozmetikai és Arclemosó Kendő megvásárolható a WaterWipes Webáruházában, valamint egyes Partnereinknél is természetesen. 2019 első felében megújult csomagolással érkezik Magyarországra is ez a kiváló nedves törlőkendő, de természetesen a kiváló minőség egy csöppet sem változik. 

WaterWipes Kozmetikai és Arcápoló Kendő Hölgyeknek
waterwipes kozmetikai kendő vásárlás