WaterWipes Törlőkendő Babáknak

waterwipes törlőkendők babáknak és az egész családnak

WaterWipes Törlőkendő babáknak és az egész családnak minden alkalomra. A világ legtisztább törlőkendője 2017-ben érkezett Magyarországra és azt követően fokozatosan kerül bevezetésre országszerte. A WaterWipes Babatörlőkendő rövid idő alatt lett nemzetközileg elismert és népszerű. Jelenleg az Egyesült Királyságban eladások alapján a második, az USA-ban az Amazon oldalán az első legkedveltebb popsitörlő. A WaterWipes Törlőkendő Babáknak különlegessége abban rejlik, hogy egy cseppet sem enged a minőségből és a megbízhatóságból. A WaterWipes Nedves Babatörlőkendő összetevőinek köszönhetően a babák születésétől azonnal használható. Egyedüli módon az angliai szülésznők 97%-a csak a WaterWipes Törlőkendőket javasolják az újszülött babák érzékeny bőrének ápolására. Ezt megerősítve, tesztelések sokasága után az AllergyUK valamint a Nemzeti Ekcéma Szervezet is csak a WaterWipes Törlőkendőt javasolja használatra. Hogy miben rejlik a titka a WaterWipes Természetes Törlőkendőknek? A lehető legkevesebb összetevőt használják a gyártás során és azokat is szigorúan ellenőrzik. A Törlőkendő alapját adó 99,9% víz egy speciális eljáráson megy keresztül, majd hozzá adnak egy csepp grapefruit mag olaj eszenciát és ezt felviszik egy magas minőségű kellően vastag, de közben lágy pamut vatta anyagra. Így nem csak biztonságos, de kényelmes is lesz a WaterWipes Törlőkendő használata. 

waterwipes - csak két teljesen tiszta összetevő a babák érzékeny bőre számára

♥ 99,9% Tiszta, ellenőrzött víz ♥

♥ 0,1% Grapefruit mag olaj eszencia ♥

♥ Magas minőségű vatta anyag, mely tökéletesen puha és lágy ♥

A WaterWipes Törlőkendő mentes minden kemikáliától, parfüm és illatanyagtó, valamint tartósítószerektől. Biztosítja mindazt, amire a Gyermekek érzékeny bőrének szüksége lehet. Hiszen tudjuk, az újszülöttek bőre sokszor érzékenyebb és vékonyabb a felnőttekénél. Körültekintőnek kell lenni minden körülmény között, hogy mivel ápoljuk a bőrt! 

Az első WaterWipes törlőkendő újszülöttek, koraszülöttek és érzékeny bőrrel rendelkező számára. Az egyetlen, mely bőrkiütések és bőrallergia esetén is használható. A WaterWipes Törlőkendő az egyetlen melyet az AllergyUK, a Francia Allergia Szövetség, valamint az Amerikai Ekcéma Szövetség ajánlásával rendelkezik. A szigorú gyártási követelményeknek és az összetevőknek köszönhetően a WaterWipes akár újszülöttek, akár növekvő gyermekek, de akár felnőttek számára is teljes nyugalommal használható. S amennyiben újszülött gyermekén pelenka vagy egyéb kiütések jelennének meg, a WaterWipes törlőkendő akkor is nyugodtan használható. Így hát nem véletlen, hogy a WaterWipes a legtisztább törlőkendő a világon. 

WaterWipes Popsitörlő
WaterWipes Díjak

Az elmúlt években a WaterWipes Törlőkendők a világ több országában nyertek el díjakat és elismeréseket. Több szervezet is igazolta, hogy egyedüliként érzékeny, allergiás és akár ekcémás bőrre is javasolt törlőkendő. Ezek mellett pedig kiemelkedően ajánlott az újszülöttek és kisgyermekek érzékeny bőrének ápolására. 

✓ Ajánlott az újszülöttek számára

✓ A világ legtisztább törlőkendője

✓ Allergiás bőrre is alkalmazható

✓ Ekcémás bőrre is használható

✓ Felnőttek is használhatják

✓ Utazás, nyaralás és sportolás alkalmával is

WaterWipes Ikonok

Kérdések és válaszok a waterwipes törlőkendővel kapcsolatban

Mi a WaterWipes?

A WaterWipes a világ legtisztább baba törlőkendője. A WaterWipes 99,9% és egy csepp Grapefruit mag olaj eszencia, melynek köszönhetően kiválóan alkalmas újszülöttek ápolására. 

Miből készül a WaterWipes?

A WaterWipes 99,9%-ban víz, 0,1% gyümölcs kivonat, valamint lágy pamut vatta. Természetese módon 0,001%-ban benzalkonium chloride-t tartalmaz

Miért előnyős a WaterWipes használnom újszülött gyermekem bőrére?

Amikor a kisbaba megszületik, a bőre sokkal vékonyabb és érzékenyebb mint egy felnőtté. Ennek köszönhetően semmilyen kemikália vagy egyéb anyag nem ajánlott a bőr ápolására. A legjobb megoldás a pamut vatta és a víz. Ezt fejlesztette tovább a WaterWipes és kaptuk meg a világ legtisztább törlőkendőjét, melyet a szülész és védőnők 97%-a javasol az Egyesült Királyságban

A WaterWipes használható érzékeny bőrre?

Természetesen! A WaterWipes Törlőkendő összetevőinek köszönhetően a WaterWipes tökéletes és biztonságos megoldás érzékeny bőrre is.

Van fehérítő vagy bármilyen színezék, illatanyag és tartósítószer a WaterWipes törlőkendőkben?

Nem! A WaterWipes Törlőkendők teljesen mentesek mindenféle káros adalékanyagtól. A legszigorúbb körülmények között ellenőrzik az összetevőket és egyedi termékként semmilyen egyéb adalékanyagot sem tartalmaz, mely árthatna a babák érzékeny bőrének. 

Szülésznő vagy Egészségügyi szakember vagyok. Hogyan tudhatok meg többet?

Több hivatalos anyag és tanulmány található a WaterWipes weboldalán a WaterWipes Dokumentációk oldal alatt. Amennyiben egyéb kérdése van kérjük lépjen kapcsolatba velünk itt: WaterWipes Kapcsolat

A WaterWipes mosható törlőkendő?

Nem javasoljuk, hogy a WaterWipes törlőkendőket mossa, vagy öblítse és azt követően használja. Ebben az esetben egyéb anyagok kerülhetnek a kendőre és megváltozhat az összetétele. 

Egy picit száraznak érzem a kendőt, mit tegyek ezzel kapcsolatban?

Mivel a WaterWipes semmilyen vegyi anyagot nem használ, hogy megkösse a folyadékot, így a víz és nedvesség tartalom a csomagolás aljára kerülhet. Ennek orvoslása érdekében ellenőrizze, hogy a csomag záró matrica megfelelően záródott és fordítsa a WaterWipes csomagot fejjel lefelé, majd néhány másodpercig óvatosan nyomkodja meg. Ennek köszönhetően a nedvesség ismét átjárja a kendőket és teljesen egyenletesen nedvessé válik ismét. Amennyiben tárolja egy darabig a csomagokat, javasoljuk, hogy címkével lefelé tegye azt. 

A Védőnő / Szülésznő a kezdeti időben vattát és vizet javasol. Használhatom a WaterWipes-t ennek ellenére?

Természetesen! Hiszen a WaterWipes teljesen tiszta, vegyszermentes törlőkendő. Tökéletesen alkalmas az újszülöttek érzékeny bőrének az ápolására. 

Hogyan tisztít a WaterWipes Törlőkendő?

A WaterWipes törlőkendő egy speciális eljáráson átesett vizet tartalmaz, mely a gyártó saját Írországi kútrendszeréből származik. Ennek a víznek a szerkezetét úgy alakítják, hogy kedvezőbb legyen a tisztító hatás vegyi adalék nélkül. A vízhez egy csepp grapefruit mag olaj eszenciát adnak, melyet már több évszázada alkalmaznak a bőr ápolására. 

Van a WaterWipes törlőkendőknek lejárati ideje?

Mint minden törlőkendőnek, a WaterWipes termékeknek is meg kell adni lejárati időt. Azt javasoljuk, hogy a gyártást követő 15 hónapon belül használja fel a csomagot. A felbontás után pedig egy hónapon belül használja fel a kendőket. A gyártási és lejárati dátumok a csomagolás alján kell, hogy megtalálhatóak legyenek.  

A Gyermekemnek Pelenka okozta kiütése van. Használhatom ennek ellenére a WaterWipes Törlőkendőket?

Természetesen igen! A WaterWipes Törlőkendők nem tartalmaznak olyan összetevőket, melyek tovább irritálhatják a babák érzékeny bőrét. A WaterWipes nem gyógyítja meg kiütéseket, de senm tartalmaz semmilyen összetevőt, mely irritálhatja vagy súlyosbíthatja a kiütéseket. 

Használhatom a WaterWipes Törlőkendőket a gyermekem arcának tisztítására is?

Igen! Az összetevőknek köszönhetően tökéletesen alkalmas a gyermekek és felnőttek bármely testrészének tisztítására, ápolására. Többen használják a WaterWipes-t általános tisztításra a fürdetések között a kisbabák érzékeny bőre miatt is. 

Lehet a WaterWipes-t más tárolóba vagy törlőkendő melegítőbe tenni?

Nem javasoljuk, hogy a WaterWipes Nedve Törlőkendőket eltávolítsák tárolás céljára a csomagolásból és más tartályba helyezzék. Továbbá nem javasoljuk, hogy a kendőket mesterséges úton melegítsék. Ennek oka pedig, hogy a WaterWipes nem tartalmaz vegyszereket vagy tartósítószereket, melyek megkötik a vizet. A WaterWipes egy friss, teljesen tiszta termék. Ennek megfelelően azt javasoljuk, hogy száraz helyen tárolja egyéb melegedéstől távol. 

Vélemények a WaterWipes termékekkel kapcsolatban a waterwipes facebook oldalán

 • positive review  Szerintem a legeslegjobb Nedves popsitörlő puha a legjobb minőség csak ajánlani tudom

  thumb Viktória Horváth
  8/31/2018

  negative review  Szerintem kezelhetetlen azáltal hogy a lapok rosszul hajtogatottak és nincsenek összefűzve, így ha kiveszek egy lapot után nem jön ki az alatta lévő. A legalsó lapok csöpögősek annyira nedvesek. Az ára igen borsos.

  thumb Enikő Patakvari
  10/09/2018

  positive review  Nagyon szeretjük a WaterWipes-ot, Botond fiamnál 1hónapos kora óta kizárólag ezt használjuk! Sosem pirosodik ki a bőre! 🙂

  thumb Zempléni Szabolcs
  12/13/2018
 • 5 star review  A mommymia dobozban találkoztam a kendővel, az elmúlt majdnem két hét alatt amiket kipróbáltam nedves törlőkendők közül ez vált be a legjobban �

  thumb Zandler Viktória
  5/13/2018

  negative review  Megrendeltem a legnagyobb dobozzal. Mivel az újszülött kisfiamnak, gondoltam az első időkben a legmegfelelőbb választás lesz, mivel teljesen természetes. De nagyon megbántam. Nincsenek össze fűzve a lapok, egyszerűen kezelhetetlen. Csöpög, annyira nedves és ezt 4 csomag elkínlódása után mondom, tehát nem csak egy csomag volt rosszul legyártva. Még a többivel kérdés, hogy mi lesz… Én nem ajánlom senkinek.

  thumb Brigitta Nagyné Kertész
  9/09/2018

  positive review  Természetes, egyszerű és nagyszerű 🙏🏽😁

  thumb Gábor Heizler
  12/08/2018
 • positive review  Kisfiam 16 hónapos, születése óta a waterwipes popsitorlot használjuk. Számomra az egyik legfontosabb, hogy kemikaliaktól mentes termékekkel apoljam a bőrét,a waterwipes minden kritériumnak megfelel.

  thumb Edina Soponyai
  12/08/2018

  5 star review  Tökélétes! Nem szárad ki, nem pirosodik ki a babám feneke és még káros anyag sincs benne! Szuper!

  thumb Bettina Gunics
  10/21/2017

  positive review  A legtermészetesebb törlőkendő a piacon!🤗🤗

  thumb Alexandra Mihály
  12/10/2018
 • 5 star review  Nagyon szeretjük. Tetszik, hogy kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és ezt a kisbabám bőre igazolja leginkább. Csak ajánlani tudom. 🙂

  thumb Sumandán-Gyetvai Éva
  3/21/2018

  5 star review  Legjobb popsikendő amit lehet kapni szerintem. Mi imádjuk!!!

  thumb Adel Nagy
  6/22/2018

  positive review  Örülök, hogy rá találtam erre a törlőkendőre! Immáron 6 hónapja használjuk és nagyon szeretem! Nem is kívànhatna jobbat a babapopsi! 😉💯%

  thumb Kndr Szilvia
  12/09/2018
 • positive review  természetes törlő kendő, kiválóan használható 😊

  thumb Tunde Oze
  12/08/2018

  positive review  Sok törlőkendőt kipróbáltunk, de egy sem volt ilyen szuper nedves és természetes mint a Waterwipes. 🙂

  thumb Zempléni-Tóth Anita
  12/09/2018

  positive review  Azért szeretem , mert a legtermészetesebb babatörlőkendő !

  thumb Emma Harth
  12/07/2018
 • positive review  Szeretjük, mert kb csak vizet tartalmaz, így minden testfelületen (is) használható. Így télen mondjuk picit emiatt hidegebb is, amit a babák annyira nem díjaznak 🙂

  thumb Eszti Baranyai-Sánta
  12/11/2018

  5 star review  A legjobb törlőkendő, mert ez az egyetlen, amelyik VALÓBAN csak természetes összetevőkből áll. Semmi másra nem cserélném. Nagyon puha, nem szárad ki, és a kisbabám bőre is szereti. �

  thumb Orsolya Skamla
  6/26/2018

  positive review  Nyugodt szívvel használom három hónapos kisfiamnál már a kezdetektôl, mert tudom, hogy ez a legjobb a kis bôrének ♥️👌🏼

  thumb Nyuszi Muszi
  12/08/2018
 • 5 star review  Kislányom születése óta -immár lassan 10 hónapja -csak a waterwipes-t használjuk popsitörlésre és nagyon elégedettek vagyunk a termékkel. Azért esett erre a popsitörlőre a választásom, mert teljesen természetes összetevőkkel rendelkezik.

  thumb Ròza Moravcsik
  10/22/2018

  positive review  Nagyszerűen kiegészíti ez a mindenmentes popsitörlő a mosható pelenkázást. Kiváló termék, rugalmas, segítőkész munkatársak!

  thumb Simonné Gácsi-Kiss Katalin
  9/13/2018

  positive review  Szeretjük! Nagyon jó termék! 🙂

  thumb Brigitta Kisgergely
  12/14/2018
 • positive review  Nagyon szeretjük. A legjobb eddig amit használtunk 😊😘

  thumb Ignácz Mónika
  9/13/2018

  positive review  Minden termékük nagyon szuper. Családom összes tagja megtalálja a megfelelő terméket önöknél ! Most a kozmetikai kenőd használja éppen a lányom!Köszönöm WaterWipes

  thumb Timár Anita Beatrix
  12/08/2018

WaterWipes Babatörlőkendő

WaterWipes Törlőkendő Nyári Csomag Akció

999 Ft
Akciós Csomag
4975 Ft 3990 Ft
Akciós Csomag
19990 Ft