WaterWipes Törlőkendő Előnyei

WaterWipes Törlőkendő Előnyei gyakorlatilag sok pontban sorolhatóak. Egyszerű a feladat, hiszen a WaterWipes törlőkendőknek nem fogalmazható meg hátrányos oldala. Talán csupán annyi, hogy esetenként meg kell fordítani a csomagot, hiszen a nedvesség természetes tulajdonságának köszönhetően gyakorta orientálódik a folyadék a csomag alsó szegmensébe. Ezt leszámítva számtalan előnyös oldala van, melyet már Édesanyák és természetesen a Gyermekek nagy száma élvez immáron a világ harminc országában. Vegyük számba a WaterWipes Babatörlőkendő előnyös tulajdonságait.

WaterWipes A Világ Legtisztább Törlőkendője

Jelenleg kijelenthetjük, hogy a WaterWipes a Világ Legtisztább Törlőkendője. Köszönhető ez annak, hogy semmilyen hozzá adott kemikáliát, illatanyagot sem tartalmaz. Természetesen nem található az összetevők között tartósítószer sem. Így gyakorlatilag bárki, teljes nyugalommal használhatja. Legyen szó Újszülöttekről, felnőttekről vagy esetleg fiatal sportolókról akik aktív sport tevékenység alatt vagy azt követően szeretnék felfrissíteni a bőrüket.

WaterWipes Törlőkendők Csak Természetes Összetevőkből

A WaterWipes Babatörlőkendők csupán két teljesen természetes, folyamatosan ellenőrzött összetevőt tartalmaznak. Ezen két összetevő egy magas minőségű vatta anyagra került felvitelre, mely biztosítja a puha és gyengéd tisztítást, ápolást. Ez a vatta anyag kellően vastag, hogy biztonsággal tudja tisztítani és ápolni a bőrt. Kiemelnénk, hogy a WaterWipes Törlőkendők nem csupán egy egyszerű popsitörlő. De erre térjünk vissza később. Nos, az a két összetevő, mely erre a kiváló vatta anyagra került felvitelre nem más mint a 99,9%-ban jelen levő teljesen tiszta és természetes víz. Ezt a gyártó cég saját kút hálózatából nyeri, melyet folyamatosan ellenőriz. Itt a legkisebb szennyeződés sem engedhető meg. A másik rendkívül értékes összetevő a 0,1% részben jelen levő grapefruit mag olaj eszencia. Ez felelős a bőr ápolásáért és a magas minőségű tisztításért is.

Allergiától és Ekcémától Szenvedők is Használhatják

Köszönhetően a különös gonddal tesztelt és ellenőrzött összetevőknek, valamint teljes vegyszermentességnek a WaterWipes Törlőkendőket teljes nyugalommal használhatóak allergiás és ekcémás bőrre egyaránt. Ezt számtalan vizsgálat is igazolja, de ami ennél is fontosabb, hogy szülők sokasága számolt be róla, hogy a WaterWipes törlőkendőket érzékeny bőrre is kiválóan és probléma nélkül alkalmazták. A WaterWipes Babakendőket az AllergyUK valamint a Amerikai Ekcéma Szervezet is kifejezetten ajánlja. Ezeknek az értékeknek is köszönhetően a WaterWipes kiváló megoldás már a pelenka okozta kiütésektől szenvedő gyermekek számára is.

WaterWipes a Születés Pillanatától Használható

Írországot követően (A WaterWipes Ír termék) az első külföldi ország az Egyesült Királyság volt ahol bemutatták a WaterWipes Nedves Törlőkendőket. Itt nagy marketing aktivitással és rengeteg teszttel segítették a termék népszerűsítést. Ennek köszönhetőn számtalan védőnőhöz eljutott a WaterWipes Babtörlőkendő, melynek köszönhetően nagy arányú tapasztalatra tettek szert. Így szülészeteken és védőnői rendelések alkalmával is tesztelve lett a WaterWipes. Mivel megállapítást nyert, hogy a WaterWipes Babtörlőkendő az újszülöttek születésétől használható az Egyesült Királyságban a Védőnők 97%-nak az ajánlását nyerte el ez az egyedi nedves törlőkendő.

WaterWipes Törlőkendő Utazáskor és Sportolás Alkalmával is

Ahogy korábban már említettük a WaterWipes nem csupán egy Popsitörlő. Sokkal inkább nevezhetjük természetes törlőkendőnek vagy természetes nedves kendőnek. Ennek köszönhetően kiválóan használható például utazások alkalmával, mikor jól esik felfrissíteni a bőrt egy olyan kendővel, mely használat után nem teszi ragadóssá, csillogóvá a bőrt. Csupán tisztítja és felfrissíti azt, valamint összetevőinek köszönhetően még ápolja is. Próbálja ki Ön is, hogy például elhelyez egy WaterWipes utazó Csomagot az autójában vagy táskájában és mamikor egy kis felfrissülésre vágyik előhúz egy kendőt és lágyan áttörli vele az arcát, tarkóját. A hatás nem fog elmaradni. Kifejezetten javasoljuk a meleg nyári napok alkalmával is. Ezek mellett sok sportoló is élvezi az előnyeit, hiszen akár egy kondicionáló teremben vagy bármilyen sporttevékenység alatt vagy azt követően is kiváló megoldást kínál a felfrissülésre. Napjainkban nem véletlen, hogy a világ vezető légitársasága az EMIRATES is a WaterWipes kendőket kínálja a járatain világszerte.

Próbálja ki Ön is a WaterWipes törlőkendőket és elbúcsúzhat a kellemetlen érzéstől amikor Gyermeke lágy és érzékeny bőrét irritálja az a sok ártalmas adalék, mely a legtöbb törlőkendőben megtalálható. Hölgyek számára kifejezetten javasoljuk a WaterWipes Kozmetikai Kendőt, mely szintén csak és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Ennek köszönhetően semmilyen kellemetlen érzést nem hagy maga után használata esetén.

6990 Ft
Elfogyott

WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő

WaterWipes Kozmetikai és Arcápoló Kendő Hölgyeknek

999 Ft