WATERWIPES TÖRLŐKENDŐ SZAPPANBOGYÓ KIVONATTAL KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

WaterWipes Törlőkendő Szappanbogyó Kivonattal elsősorban a növekvő gyermekek számára lett megalkotva. Már az első használat során kiderül, hogy a WaterWipes Szappanbogyó kivonatot tartalmazó nedves törlőkendő tökéletesen alkalmas bármely korosztály számára, mondhatjuk a születéstől a legidősebb korosztályig. A szappanbogyó kivonat, mely ellenőrzött forrásból származik, együtt a grapefruit eszencia jótékony hatásával, valamint a speciális eljáráson átment víz tisztító erejével tökéletesen látja el a kis kezek, arcocskák és a popsi tisztítását. A WaterWipes Törlőkendő Szappanbogyó Kivonattal, mint a többi WaterWipes Nedves törlőkendőhöz, egyáltalán nem tartalmaz semmilyen kemikáliát, parfüm és illatosító anyagot, csak és kizárólag természetes anyagokból tevődik össze. A WaterWipes Soapberry Törlőkendő gyengéden képes tisztítani a ragacsos, koszos kezecskéket és kiválóan alkalmas a kisgyermekek orcájának a törlésére is étkezés vagy egyéb alkalmak esetén. Ilyen lehet a szoptatás, a gyermek esetleges kibukása, szilárd vagy főtt ételekre szoktatás esetén. Bármilyen esetben alkalmas és ajánlott mikor az arcot vagy kezeket kell megtörölni. Ez a Szappanbogyó kivonatot tartalmazó törlőkendő természetesen alkalmazható és ideális akár pelenka csere alkalmával is.

Mi a Szappanbogyó valójában?

Egy tiszta, természetes tisztítószer, melynek számtalan pozitív hatása ismert. Kiválóan használható kéz, arc vagy a bőr bármely részének tisztítására, ápolására. Több kutatás is igazolta, hogy kifejezetten erősítik az immunrendszert, némely szaponin különösen erős antioxidáns hatású, és mérgező lehet a ráksejtekre. Egy teljesen természetes már régóta használt tisztítószer. Biológiailag teljesen lebontható így a bőrre teljes nyugalommal használható és ajánlott is. Szappanbogyó javítja az ekcémás bőr állapotát, pikkelysömört vagy pattanásos, zsíros bőr esetén is alkalmazható. A szappanbogyó héja természetes mosószerként használható. A héjból kilépő szaponinok vízben mosószerként viselkednek, a ruhából eltávolítják az olajat, piszkot, szennyet.

WaterWipes Szappanbogyó Törlőkendő
WaterWipes Törlőkendő Szappanbogyó Kivonattal

WaterWipes Törlőkendő  Szappanbogyó Kivonattal már Elérhető

Ez az egyedi WaterWipes Törlőkendő már Magyarországon is megvásárolható. Keresse ezt a kiváló, teljesen természetes és tiszta terméket WaterWipes Partnereinknél és aWaterWipes Webáruházban

Waterewipes törlőkendő szappanbogyó kivonattal vásárlása

Kérdések és válaszok a Waterwipes szappanbogyó törlőkendővel kapcsolatban

Mi a Szappanbogyó?

Szappanbogyó egy cseresznye-gyümölcs, amely szaponint tartalmaz és gyengéd tisztító hatása van. A bogyó egyetlen viszonylag nagy magból és gyümölcspép rétegből áll és ez tartalmazza a szaponint. A szappanos gyümölcsöket több ezer éve használják tisztításra (érdekesség, hogy a magas minőségű selymeket is ilyen gyümölccsel tisztították), személyes higiénia ápolására, hajmosásra, bőrápolásra.

Különbség a normál WaterWipes törlőkendő és aszappanbogyóval ellátott kendő között.

Az normál és elsődleges WaterWipes Babatörlőkendő és a Szappanbogyó kivonattal gazdagított törlőkendő között az elsődleges különbség a megemelt tisztító hatás. A Szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendő tökéletesen alkalmazkodik a növekvő gyermek igényeihez, amikor a gyermek már szilár ételt is fogyaszt, mászkál, maszatos lesz és sorolhatnánk. 

A Szappanbogyóval ellátott törlőkendő tisztító képessége tökéletesen megfelel az elvárásnak, hogy a maszatos kezeket, pofit és egyéb testrészeket gyengéden, mindenféle kemikáliától mentesen tisztítsuk. A Szappanbogyóval ellátott WaterWipes Törlőkendő is teljes nyugalommal használható a gyermekek bőrére, hiszen kifejezetten erre lett kifejlesztve, mentesen mindenféle káros anyagtól. 

Biológiailag lebomló a Szappanbogyóval gazdagított WaterWipes Törlőkendő?

A WaterWipes Szappanbogyó Törlőkendő mint minden termékünk lebomlik a természetben. Azonban jelenleg egy olyan fejlesztésen dolgozunk, melynek köszönhetően sokkal gyorsabban bomlanak le a kendők hordozó anyagik. Így keressük a bambusz vagy egyéb pamut megoldásokat, hogy még magasabb szintre tudjuk emelni a termékeink minőségét. 

Tartalmaz a WaterWipes Szappanbogyóval ellátot törlőkendő szappant?

A WaterWipes Szappanbogyóval ellátott törlőkendője, csak és kizárólag természetes formában tartalmaz szaponinokat. Ez az összetevő segít a víz segítségével feloldani a szennyeződéseket a bőrről. Ez egy teljesen természetes tisztító anyag, ennek köszönhetően nem olyan agresszív mint a mesterségesen előállított szappan ami száríthatja a bőrt. Így a Szappanbogyóval ellátott WaterWipes törlőkendő nem szárítja a bőrt. 
Ennek a kiváló természetes kincsnek köszönhetően ez a törlőkendő sokkal hatékonyabban távolítja el a baba bőréről a makacsabb szennyeződéseket. 

A Szappanbogyóval ellátott WaterWipes törlőkendőket az AllergyUK valamint a Nemzeti Ekcéma Szervezet is jóváhagyta és hivatalos pecsétjét is elnyerte. 

Biztonságosan használhatom a test bármely területén?

Minek köszönhetően a WaterWipes Törlőkendő Szappanbogyó Kivonattal 99,9% ban vizet, egy csepp részben grapefruit olaj kivonatot és szappanbogyó kivonatot tartalmaz, így teljes nyugalommal használható a test bármely területén használható. Azt fontos tudni, hogy az a törlőkendő annyira tiszta, hogy a baktériumokat nem távolítja el!

SZEMFELÜLET TISZTÍTÁSA:

A WaterWipes törlőkendők tökéletesen biztonságosak a csecsemők és kisgyermekek arcának mosására, beleértve a szem környezetét is. Azt természetesen nem javasoljuk, hogy kifejezetten a szemgolyót tisztítsa fel, hiszen az különösen sebezhető és érzékeny terület. Annak tisztítást inkább javasolt folyó vízzel megtenni. 

Azonban nyugodtan használhatjuk cumik, játékok tisztítására is. 

Milyen kortól használható a WaterWipes Szappanbogyó Törlőkendő?

A Szappanbogyó kivonattal gazdagított WaterWipes törlőkendő eredetileg a növekvő, tehát már akár szilárd ételt is fogyasztó korosztálynak készült, ennek ellenére összetevőinek köszönhetően akár már a születés pillanatától is teljes nyugalommal használható. Hangsúlyozni érdemes, hogy mint minden WaterWipes törlőkendő gyakorlatilag minden korosztály számára, kicsiknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott. 

Miért tartalmaz ez a törlőkendő gyümölcs kivonatot és szappanbogyó kivonatot?

A Szappanbogyó kivonat természetes tisztítóként segít eltávolítani a különböző szennyeződéseket, a gyümölcs kivonat pedig bőrápoló hatású, így a használat során segít frissen tartani és ápolni a bőrt. 

A WaterWipes termékek esetében a legfontosabb feltétel, hogy a legkevesebb, de a legkiválóbb anyagokat használjuk így megőrizve és segítve a babák bőrének egészséges ápolását. 

Hol vásárolható meg a WaterWipes Szappanbogyó kivonattal gazdagított nedves törlőkendő?

Ennek a WaterWipes Törlőkendőnek a bevezetését 2019 első felében kezdjük meg Magyarországon, így első elsőként a WaterWipes Weboldalon keresztül, majd pedig országos partnereinknél is megvásárolható a termék. A “Hol Kapható” menüpont alatt megtalálhatóak a partnereink és könnyedén tájékozódhat a lehetőségekről. 

Kell-e aggódnom bármilyen allergisá reakciótol a WaterWipes kendők esetében?

Ahogy azt korábban is említettük a WaterWipes számára a legfontosabb feladat, hogy olyan tökéletes terméket hozzon létre, mely a babák és gyermekek érzékeny bőrére tökéletesen használható. Több szakmai vizsgálat is egyöntetűen megegyezik abban, hogy a WaterWipes törlőkendők teljesen biztonságosak még a legérzékenyebb bőrön is. 

Korábban részleteztük, hogy a WaterWipes semmilyen anyagot sem tartalmaz mely irritálná a bőrt vagy allergiás reakciókat válthatna ki. Ennek köszönhetően tökéletes választás gyermekek és felnőttek számára egyaránt!

Miből készül a kendő anyaga?

A WaterWipes Szappanbogyós törlőkendőt jelenleg jelentős részben viszkóz és pamut anyag keverékéből készítjük. a viszkóz 100%-ban természetes és biológiailag lebomló fa, így azt lebomlóvá teszi. A WaterWipes célkitűzése, hogy 2025-ig egy magasabb fejlesztésű és gyorsabban lebomló anyagot használ a kendők anyagául. 

Ezek ellenére nem javasoljuk, hogy a kendőket a lefolyóba dobják!

A WaterWipes Szappanbogyós kendő használható érzékeny bőrre?

Minden WaterWipes törlőkendő használható érzékeny és ekcémás bőrre egyaránt. Ezt több díj és elismerés is igazolja. Ezért is az egyetlen törlőkendő, melyet javasolnak a babák érzékeny bőrének az ápolására. 

WaterWipes Előnyök

WaterWipes Babatörlőkendő

WaterWipes Törlőkendő Nyári Csomag Akció

999 Ft
Akciós Csomag
4975 Ft 3990 Ft
Akciós Csomag
19990 Ft
6990 Ft
Elfogyott

WaterWipes Természetes Kozmetikai Kendő

WaterWipes Kozmetikai és Arcápoló Kendő Hölgyeknek

999 Ft