WaterWipes Érzékeny Bőrre

WaterWipes Világ legtermészetesebb baba törlőkendője

A történet mely motiválta a WaterWipes megalkotását. 

„Mikor az első kislányom megszületett, kifejezetten érzékeny bőre volt és a rossz pelenkák kiütéseket okoztak a testén. Szerettem volna megtudni, hogy mi lehet ennek az oka és tüzetesen szemügyre vettem az általunk használt bébi törlőkendők összetevőit – az volt a kérdés mivel kezeljük az érzékeny bőrét? Azt gondoltam, hogy lennie kell egy másik útnak, így el kezdtem keresni egy lágyabb és tisztább alternatívát. Sok évvel később, miután kemény munkát fektettem a tesztelésbe és a tudományos kutatásba, megalkottam a tökéletes Bébi törlőkendőt. Megszületett a WaterWipes. Természetes és lágy mint a vatta és víz, de kényelmes mint egy igazi Bébi törlőkendő. Minden egyes nap, a világ minden sarkában felfedezheti Anyukák és Apukák mennyivel nagyobb öröm Gyermekünknek megadni a teljesen vegyszermentes gondoskodást és élvezhetik ennek az előnyeit. A WaterWipes lágy és biztonságos gondoskodást nyújt a baba bőrének minden egyes nap. Bízom benne, hogy Önöknek és Gyermekeiknek is elnyeri tetszését és örömüket lelik benne a mindennapi használat során.”

Edward McCloskey
A WaterWipes megalkotója

WaterWipes Világ legtermészetesebb baba törlőkendője
WaterWipes Világ legtermészetesebb baba törlőkendője

WaterWipes – Tökéletes Megoldás a Babák Bőrének

A babák bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. Amikor tisztítjuk, ápoljuk gyermekünk bőrét azt csak legtisztább és legtermészetesebb módon, kémiai anyagoktól mentesen tehetjük. A WaterWipes az egyetlen baba törlőkendő mely csak két, teljesen természetes anyagot tartalmaz. A WaterWipes összetevői nem más, mint speciálisan tisztított víz, valamint gondosan tisztított és lágyított cseppnyi  grapefruit mag kivonatot.

A TÖKÉLETES ALTERNATÍVÁT A LÁGY VATTA ÉS A VÍZ KÍNÁLJA

WaterWipes babatörlőkendőt gondos munkával alkották meg, hogy a legalkalmasabb legyen a babák érzékeny bőrének ápolására. A WaterWipes az egyetlen törlőkendő mely nem tartalmaz semmilyen kemikáliát, tartósító és parfüm összetevőt. Csupán 99,9% vizet és 0,1% grapefruit mag kivonatot, valamint az újdonság pedig szappanbogyó kivonatot, mely gondoskodik a baba bőrének természetes és lágy ápolásáról.

WaterWipes Világ legtermészetesebb baba törlőkendője, így nem irritálja a baba bőrét és segít elkerülni a pelenka okozta kiütéseket és egyéb bőrbetegségeket. A WaterWipes az egyetlen baba törlőkendő, mely jóvá lett hagyva az Allergy UK által.
Ennek köszönhetően a Szülésznők 97%-a úgy véli, hogy a WaterWipes kifejezetten ajánlott az újszülöttek ,kisgyermekek gondozására.
Forrás: Spark Kutatási Tanulmány 102 Szülésznő (2014. október – november)

Waterwipes törlőkendők kicsiknek és nagyoknak

WaterWipes Babatörlőkendő
WaterWipes természetes babatörlőkendő
WaterWipes Törlőkendő Szappanbogyó Kivonattal
waterwipes törlőkendő szappanbogyó kivonattal